Verzenden en retourneren

Mobisun is gevestigd in Nederland.

Wij verzenden onze producten naar alle landen van de Europese Unie tegen de volgende voorwaarden:

Verzendkosten:
Wij berekenen verzendkosten die gerelateerd zijn aan de grootte en het gewicht van de zending. U kunt de verzendkosten controleren bij het afrekenen nadat u het land van bestemming heeft ingevuld. Voor sommige producten en landen zijn geen verzendkosten van toepassing.

Landen binnen de Europese Unie waar we naartoe verzenden zijn:
Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië , Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.

Voor landen binnen de Europese Unie gelden geen invoerrechten.

Andere landen binnen Europa en de rest van de wereld.
Momenteel verzenden we niet naar landen buiten de Europese Unie.

Retourbeleid
Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product retourneren en een volledige terugbetaling krijgen (minus onze verzendkosten) of het product omruilen voor een ander, vergelijkbaar of niet. U kunt een product tot 30 dagen na de aankoopdatum retourneren. Elk product dat u retourneert, moet zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen en in de originele verpakking.

Te nemen stappen voor retour:
1) vul onderstaand retour formulier in met uw naam, bestelnummer, e-mail adres en reden van retour en klik op versturen. U ontvangt het retourformulier in uw mailbox.

2) print het retourformulier (dat u per e-mail heeft ontvangen) uit en stuur dit samen met het product (goed en veilig verpakt in de originele verpakking en omdoos) retour naar het volgende adres:

Retour adres:
Mobisun B.V.
Markenhaven 28
3826 AC Amersfoort
The Netherlands

Overige vragen
Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u ons tijdens kantoortijden altijd bellen op: 085-303 35 00.