Vind de beste powerbank

Telefoon opladen
Het opladen van uw mobiele telefoon met een powerbank is niet zo moeilijk. Een powerbank met een capaciteit van 1.500 mAh is al genoeg om uw smartphone op te laden. Natuurlijk is dit niet genoeg om dit meerdere keren te doen zonder de powerbank te herladen. U kunt de powerbank dan bijvoorbeeld opladen met een mobiel zonnepaneel of een power bank aanschaffen met meer capaciteit. Uw mobiele telefoon is makkelijk op te laden met een powerbank die beschikt over een USB uitgang. Met een krachtige powerbank is het zelfs mogelijk uw smartphone 5 keer op te laden zonder de powerbank opnieuw op te laden.

Tablet opladen
Om uw tablet op te laden raden we een powerbank aan met een capaciteit van meer dan 12.000 mAh. Met een dergelijke powerbank (bijvoorbeeld onze 20.000 mAh outdoor powerbank) is uw tablet makkelijk op te laden en kunt u genieten van alle gemakken die uw tablet te bieden heeft. Een tablet is net als bij de telefoon makkelijk op te laden via een USB-poort in de powerbank. Het opladen van uw tablet via een powerbank kan simpel, snel en heel goedkoop zijn. Zorg er wel voor dat u een kwalitatief hoogwaardige powerbank aanschaft die tegen een stootje kan en in sommige gevallen zelfs waterdicht is, zoals onze outdoor powerbank.

Laptop opladen
Bij het opladen van een laptop is een powerbank met een capaciteit van boven de 15.000 mAh nodig. Met deze capaciteit kunt u de laptop in veelal maar één keer opladen voordat u de powerbank zelf moet opladen. Een powerbank met meer capaciteit is dus aan te raden. Een laptop is op te laden met een powerbank die beschikt over een DC-output. We raden deze 40.000 mAh powerbank aan vanwege de hoge capaciteit en omdat deze aangesloten kan worden op de DC-ingang van uw laptop van 12V, 16V of 20V.

Powerbank als energiebron gebruiken
Wij van Mobisun ontwikkelen high-tech solar zonnepanelen en powerbanks. Onze powerbanks kunnen worden aangesloten op de mobiele zonnepanelen en vervolgens andere apparaten van energie voorzien. Denk bijvoorbeeld aan onze USB LED lamp die begint te schijnen zodra deze is aangesloten op de powerbank. Ook kunnen onze powerbanks elektische aanstekers van stroom voorzien zoals bijvoorbeeld onze high voltage ARC USB aansteker. Zo kan het ontladen van de powerbank voor vele doelen worden ingezet en zijn ze erg populair is bij reizigers, outdoor liefhebbers en avonturiers. De powerbanks zijn niet alleen een energiebron voor mobiele telefoons, maar kunnen ook voor verlichting worden ingezet of andere elektronische apparaten van stroom voorzien.

Een powerbank is dus meer dan alleen een oplader. Bij een combinatie van een powerbank en een mobiel zonnepaneel is er soms zelfs geen stopcontact meer nodig en kan duurzame energie worden gebruikt voor allerlei elektronische apparaten.

Geef een reactie