Schijnt de Zon? Gebruik Mobisun voor mobiele stroom

Schijnt de zon? Gebruik Mobisun!

Ga erop uit met Mobisun! Met de mobiele zonnepanelen van Mobisun is het mogelijk om uw elektronische apparaten op te laden waar u ook bent. Zodra de zon schijnt zullen de Mobisun mobiele zonnepanelen haar werk doen, laad uw smartphone, tablet of powerbank op en geniet van een volle batterij. De ideale combinatie volgens Mobisun is een mobiel zonnepaneel en een powerbank. Met het zonnepaneel laadt u de powerbank op zodra de zon schijnt en mocht de nacht vallen kunt u uw apparaten voorzien van energie via de powerbank. Er is geen stopcontact meer nodig!

Fun!
Met de Mobisun mobiele zonnepanelen en powerbanks bespaart u niet alleen energie maar het is ook erg leuk. De draagbare zonnepanelen van Mobisun zijn ultra lichtgewicht waardoor deze makkelijk op uw rug, in uw hand of aan uw handtas bevestigd kunnen worden. Gaat u wandelen, skiën, klimmen, fietsen of kamperen, voor iedere outdooractiviteit zijn de Mobisun mobiele zonnepanelen en powerbanks geschikt!

Leef!
Met de Mobisun mobiele zonnepanelen hoef je niet meer bang te zijn om de deur uit te gaan omdat je smartphone leeg zal raken. Overal waar de zon schijnt zullen de Mobisun solar panelen hun werk doen! Met de Mobisun lichtgewicht zonnepanelen en powerbanks is het zelfs mogelijk om de omgeving te verlichten waarbij geen enkel stopcontact nodig is. Sluit het USB LED Licht aan op de outdoor powerbank en verlicht je omgeving, ideaal om te gebruiken bij het kamperen.

Bespaar geld, red levens! 
Mobisun staat voor duurzame energie en vindt dat iedereen een eerlijke kans verdient. Helaas is dit niet voor iedereen het geval. Zowel in binnen- als buitenland leven er mensen in armoede. Mobisun probeert te helpen met haar producten. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de lokale bevolking van de Guatemalaanse gemeenschap Se’Balam gebruikt kon maken van de Mobisun mobiele zonnepanelen en powerbanks. Hierdoor konden elektrische apparaten van energie worden voorzien en kon ook in de avond de leefruimte verlichten via de USB LED lampen.

Dankzij de Mobisun draagbare zonnepanelen en powerbanks was het mogelijk om geld te besparen op kaarsen en dure benzine voor de generator. Dit kon vervolgens worden uitgegeven aan andere basisbehoeften zoals voedsel en medische hulp. Met onze duurzame mobiele zonnepanelen en powerbanks hopen we een verschil te kunnen maken voor mensen die het minder hebben dan wij in Nederland.

Geef een reactie