Mobisun Pro Ultra: De Ultieme Draagbare High Power Oplossing voor Rampenbeheer

Mobisun introduceert de Mobisun Pro Ultra, een robuuste en krachtige draagbare oplossing voor energiebehoeften tijdens noodsituaties.

Dit compacte mobiele zonnepaneel met stopcontact, met vergelijkbare afmetingen als de Mobisun Air en Mobisun Max en een gewicht van 16 kg, biedt een continue VAC output van 2000W (4000W piek) en een NMC batterijcapaciteit van 2.100Wh.

De Pro Ultra kan eenvoudig worden opgeladen via het geïntegreerde 33W zonnepaneel, waardoor hij onmisbaar is in rampen- en noodsituaties.

Use Cases voor Verschillende Stakeholders met de Mobisun Pro Ultra

Disaster Management Directors:

 • Noodcommunicatiesystemen: Gebruik de Mobisun Pro Ultra om noodcommunicatiesystemen van stroom te voorzien. Dankzij de krachtige output van 2000W kunnen meerdere apparaten zoals satelliettelefoons, radio’s en noodcomputers tegelijk worden opgeladen en gebruikt.
 • Noodopvang en Medische Faciliteiten: Voed noodopvanglocaties en medische faciliteiten in afgelegen rampgebieden met de Pro Ultra. De grote batterijcapaciteit van 2.100Wh zorgt ervoor dat essentiële medische apparatuur zoals ventilatoren en defibrillatoren continu kunnen werken.
 • Essentiële Apparatuur: Bedrijf essentiële apparatuur zoals verlichting, koeling en medische apparaten tijdens rampenbestrijdingsoperaties met de Mobisun Pro Ultra, die dankzij de piekvermogen van 4000W zelfs zware apparatuur aankan.

Emergency and First Responders:

 • Communicatieapparatuur: Gebruik de Mobisun Pro Ultra om communicatieapparatuur, drones en andere elektronische apparaten in het veld op te laden. De hoge capaciteit en output zorgen ervoor dat kritieke communicatiekanalen altijd operationeel blijven.
 • Mobiele Commandocentra: Voorzie mobiele commandocentra en tijdelijke noodstations van stroom met de Pro Ultra. Het vermogen van 2000W is voldoende om computers, verlichting en communicatieapparatuur tegelijkertijd van stroom te voorzien.
 • Handgereedschap en Apparatuur: Herlaad batterijen voor handgereedschap en apparatuur die wordt gebruikt bij reddingsoperaties. De draagbaarheid en krachtige output van de Mobisun Pro Ultra maken hem ideaal voor gebruik in het veld.

Earthquake (Seismologists), Hurricane, and Flood Specialists:

 • Monitoringapparatuur: Voed monitoringapparatuur op afstand voor vroege detectie en beoordeling van natuurrampen met de Mobisun Pro Ultra. De mogelijkheid om apparatuur met een hoge stroombehoefte aan te sluiten, maakt continue monitoring mogelijk.
 • Communicatiesystemen: Onderhoud communicatiesystemen in getroffen gebieden met de Pro Ultra om coördinatie en respons te faciliteren. De robuuste batterij zorgt voor langdurige stroomvoorziening zonder onderbrekingen.
 • Dataverzameling en Analyse: Bedrijf apparatuur voor gegevensverzameling en analyse in rampgevoelige regio’s met de Mobisun Pro Ultra. Het hoge piekvermogen maakt het mogelijk om meerdere datacollectie-apparaten tegelijkertijd te gebruiken.

Infrastructure Managers:

 • Zonne-verlichtingsoplossingen: Implementeer zonneverlichtingsoplossingen voor rampgevoelige infrastructuur zoals bruggen, wegen en evacuatieroutes met de Mobisun Pro Ultra. De geïntegreerde zonnepaneeloptie biedt een duurzame energiebron.
 • Kritieke Infrastructuur: Gebruik de Mobisun Pro Ultra om de functionaliteit van kritieke infrastructuur te handhaven tijdens stroomuitval door rampen. De hoge output is geschikt voor het aandrijven van pompen, ventilatiesystemen en andere essentiële infrastructuurcomponenten.
 • Herstelplannen: Integreer zonne-energiesystemen zoals de Pro Ultra in rampenherstelplannen om de continuïteit van operaties te waarborgen. De draagbaarheid en robuuste capaciteit maken hem ideaal voor snel en efficiënt herstel.

Global Head of Sustainability:

 • Duurzame Oplossingen: Bevorder de adoptie van hernieuwbare energieoplossingen zoals de Mobisun Pro Ultra om de ecologische voetafdruk bij rampenbestrijding te verminderen. De unit’s zonne-oplaadcapaciteit ondersteunt groene initiatieven.
 • Duurzaamheidsinitiatieven: Ondersteun initiatieven die duurzame praktijken integreren in rampenbeheerstrategieën door gebruik te maken van de Pro Ultra’s robuuste en milieuvriendelijke energieoplossingen.
 • Technologie Integratie: Pleit voor de integratie van hernieuwbare energietechnologieën zoals de Mobisun Pro Ultra in rampenvoorbereiding en herstelplannen. De efficiënte zonne-oplaadmogelijkheid bevordert duurzaamheid.

Head of Environment & Waste:

 • Afvalbeheeroplossingen: Implementeer door zonne-energie aangedreven afvalbeheeroplossingen voor door rampen getroffen gebieden met de Mobisun Pro Ultra om de milieu-impact te verminderen. De grote batterijcapaciteit zorgt voor continue werking van afvalbeheerfaciliteiten.
 • Recyclingfaciliteiten: Gebruik de Pro Ultra om recyclingfaciliteiten en afvalverwerkingsinstallaties tijdens noodsituaties van stroom te voorzien. Het hoge vermogen ondersteunt zware industriële apparatuur.
 • Zonnecompactors: Bevorder het gebruik van door zonne-energie aangedreven compactors en afvalverwijderingssystemen in rampenbestrijdingsoperaties met de Mobisun Pro Ultra voor een efficiënte en milieuvriendelijke afvalverwerking.

Head of Procurement:

 • Inkoop voor Noodteams: Koop de Mobisun Pro Ultra in voor rampenbestrijdingsteams om een betrouwbare stroomvoorziening in afgelegen gebieden te garanderen. De robuuste prestaties en duurzaamheid maken hem tot een waardevolle toevoeging aan nooduitrustingen.
 • Duurzame Oplossingen: Zoek naar duurzame energieoplossingen zoals de Mobisun Pro Ultra voor noodkits en rampenhulpbenodigdheden, wat zorgt voor betrouwbare en milieuvriendelijke energiebronnen.
 • Leveringsketens: Werk samen met leveranciers van hernieuwbare energie om toeleveringsketens voor draagbare zonnepanelen zoals de Mobisun Pro Ultra in rampenbeheer op te zetten, wat zorgt voor een constante beschikbaarheid van duurzame energiebronnen.

Head of Product Management & Marketing:

 • Marketingcampagnes: Ontwikkel marketingcampagnes die de betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de Mobisun Pro Ultra in rampscenario’s benadrukken. Focus op de krachtige prestaties en de duurzaamheid van het product.
 • Educatief Materiaal: Creëer educatief materiaal om het bewustzijn over de voordelen van de Mobisun Pro Ultra in rampenvoorbereiding te vergroten, waarbij de nadruk ligt op de milieuvriendelijke en krachtige energieoplossingen.
 • Samenwerking: Werk samen met rampenbestrijdingsorganisaties om oplossingen op zonne-energie zoals de Mobisun Pro Ultra aan hun specifieke behoeften aan te passen, en benadruk de robuustheid en veelzijdigheid van het product.

Head of Waste Management:

 • Afvalcompactors: Integreer door zonne-energie aangedreven afvalcompactors en recyclingsystemen in rampenherstelinspanningen met de Mobisun Pro Ultra, wat zorgt voor efficiënte en duurzame afvalverwerking.
 • Duurzaam Beheer: Implementeer duurzame afvalbeheerpraktijken in door rampen getroffen gebieden met de Pro Ultra, die betrouwbare stroom levert voor continue werking.
 • Innovatie: Onderzoek innovatieve manieren om afvalproductie tijdens rampenbestrijdingsoperaties te verminderen door middel van oplossingen op zonne-energie zoals de Mobisun Pro Ultra, die krachtige en milieuvriendelijke energieoplossingen biedt.

Head of Culture and Environment:

 • Culturele Betekenis: Bevorder de culturele betekenis van het adopteren van hernieuwbare energieoplossingen zoals de Mobisun Pro Ultra in rampenbeheer, door de nadruk te leggen op duurzaamheid en milieubescherming.
 • Gemeenschapsinitiatieven: Ondersteun gemeenschapsgeleide initiatieven die zonne-energie zoals de Pro Ultra gebruiken om de milieuweerbaarheid in rampgevoelige gebieden te vergroten, en bevorder het gebruik van duurzame energie.
 • Beleidsbeïnvloeding: Pleit voor beleid dat het gebruik van hernieuwbare energietechnologieën zoals de Mobisun Pro Ultra in rampenvoorbereiding en herstel stimuleert, en benadruk de voordelen van de krachtige en duurzame energievoorziening.

Ideaal voor Rampen en Noodsituaties

De Mobisun Pro Ultra is ontworpen om te functioneren als een ultieme tool in noodsituaties wanneer de stroom is uitgevallen.

Hier zijn enkele redenen waarom de Ultra een cruciale aanvulling is op je rampenparaatheid toolkit:

 • Hoog Vermogen en Capaciteit: Met een continue output van 2000W en een piek van 4000W, kan de Mobisun Pro Ultra zelfs de meest veeleisende apparaten van stroom voorzien, van medische apparatuur tot zware huishoudelijke apparaten.
 • Grote Batterijcapaciteit: De NMC batterij van 2.100Wh biedt een lange gebruiksduur, waardoor je essentiële apparaten voor langere periodes kunt gebruiken zonder dat er onmiddellijk opladen nodig is.
 • Zonne-energie Opladen: De Ultra is voorzien van een geïntegreerd 33W zonnepaneel, waardoor hij gemakkelijk en milieuvriendelijk kan worden opgeladen, zelfs in afgelegen gebieden zonder toegang tot het stroomnet.

Voordelen van de Mobisun Pro Ultra

 • Krachtige Energiebron: Ideaal voor noodsituaties waar zware apparatuur moet blijven werken.
 • Zelfvoorzienend en Betrouwbaar: Onafhankelijk van het elektriciteitsnet, met de mogelijkheid om op te laden via zonne-energie.
 • Gebruiksvriendelijk en Robuust: Makkelijk te bedienen met een intuïtieve interface en gebouwd om onder extreme omstandigheden te functioneren.

Met de Mobisun Pro Ultra bent u optimaal voorbereid op elke situatie waarin stroomuitval een probleem kan zijn. Deze draagbare krachtcentrale is een onmisbaar onderdeel van elk noodpakket, waardoor u zelfvoorzienend en veerkrachtig blijft, ongeacht de omstandigheden. Of u nu te maken heeft met een natuurramp of een langdurige stroomstoring, de Mobisun Pro Ultra biedt u de zekerheid dat u altijd toegang heeft tot de stroom die u nodig heeft.

Bij interesse in de Mobisun Pro Ultra kunt u contact opnemen via het volgende contactformulier.