Mobisun: Mobiele zonnepanelen op Ibiza Spanje

Mobisun mobiele zonnepanelen in Ibiza.

Waar de zon is, daar is Mobisun. Zo waren de Mobisun mobiele zonnepanelen ook te zien op het Spaanse party-eiland Ibiza. Het eiland Ibiza staat bekend om haar bruisende nachtleven en prachtige landschap. Dit eiland van Spanje in de Middelandse Zee heeft zo veel te bieden dat iedere vakantieganger er zijn ultieme vakantie kan beleven. Ga op pad door het prachtige landschap of geniet van de grootste clubs met wereldberoemde DJ’s uit de hele wereld. Wat je ook van plan bent, Mobisun voelt zich op haar gemak op Ibiza.

mobisun in ibiza

Van strand naar strand met Mobisun.
Heb je een liefde voor wandelen of is kamperen iets voor jou? Dan kan je optimaal gebruik maken van de Mobisun mobiele zonnepanelen en powerbanks. Je hebt simpelweg geen stopcontact meer nodig wanneer je gebruik maakt van de draagbare zonnepanelen en powerbanks van Mobisun. De zonnepanelen zijn heel de dag te gebruiken, zelfs wanneer het even bewolkt is en zodra het donker wordt kun je overschakelen naar de powerbank. Ga erop uit met de Mobisun mobiele zonnepanelen en haal het avontuurlijke in je naar boven waarbij je elektronische apparaten altijd voorzien zijn van energie.

Ibiza is een prachtig eiland met schitterende stranden en rotsformaties waar het uitzicht adembenemend is. Op deze plaatsen kun je optimaal tot rust komen en je opladen voor het bruisende nachtleven of een lekker kleurtje krijgen in de felle zon. Wil je genieten van een lekker muziekje maar ben je bang dat de batterij van je smartphone snel leeg loopt? Sluit je smartphone aan op een Mobisun mobiel zonnepaneel een je batterij wordt automatisch opgeladen. Mobisun in Ibiza, genieten!

mobiel zonnepaneel

Party-eiland Ibiza.
Veel hoeven we je niet te vertellen over de dynamiek van Ibiza  Iedereen weet dat je op Ibiza los kunt gaan op de leukste feesten met de allerbeste DJ’s van de hele wereld. Wat is er nou leuker dan de hele dag rondtouren over het schitterende eiland Ibiza en in de avond genieten van Dj’s als Hardwell, Martin Garrix en David Guetta? Natuurlijk wil je wel bereikbaar zijn voor je vrienden of familie en moet je smartphone continu opgeladen zijn. Een powerbank is daarvoor bij uitstek geschikt. hiermee kan je je smartphone opladen zodra de batterij het laat afweten. Overdag kan je de powerbank opladen met een mobiel zonnepaneel van Mobisun. De ideale combinatie voor je avontuurlijke vakantie in Ibiza!

draagbaar zonnepaneel

Like ons op Facebook of volg ons op Twitter!

Geef een reactie