Kan ik betalen met Bitcoins bij Mobisun?

De opkomst van de Bitcoin

Bitcoins zijn revolutionair, decentraal, neutraal en vrijwillig. Dat wil zeggen dat er geen banken, overheden of grenzen gesteld worden aan het gebruik van Bitcoins. De Bitcoin is een online betaalmiddel dat door steeds meer webshops, waaronder Mobisun.com, geaccepteerd wordt. Het grote voordeel is dat je transactie direct van persoon tot persoon doorgegeven wordt en er dus geen partijen tussenin zitten. Geen partijen zoals banken en overheden die invloed hebben op de kosten van de transactie en de waarde van de betaaleenheid omlaag trekken bij een inflatie. De Bitcoin= GEEN INFLATIE!

De voordelen van Bitcoins.

Bitcoins verstuur je:
– Direct van persoon naar persoon
– Voor zo goed als niets 
– Direct
– Zo anoniem als jij het zelf wilt
– Bijna net zo gemakkelijk als het versturen van een email
– Via het internet
– Zonder tussenkomst van een bank of andere instantie.

De eerste decentrale digitale munteenheid ter wereld.

De Bitcoin en het Bitcoin netwerk is opgezet door mensen zoals jij en ik. De controle van het geld wordt geregeld door het Bitcoin netwerk zelf en scheelt daarom hoge kosten die een bank of overheid zou rekenen. Wil je iets kopen aan de andere kant van de wereld? Geen probleem! Met Bitcoins kan je een aankoop, in een land waar de munteenheid geaccepteerd wordt, binnen enkele minuten afronden. Het geld is ook binnen enkele minuten overgezet naar de Bitcoin Wallet van de ontvanger. Dit scheelt tijd, geld en frustraties.

Geld in de cloud.

Bitcoins kan je eigenlijk zien als geld in de cloud. In plaats van op je bankrekening, staat je geld op een digitale cloud waar je overal ter wereld mee kunt betalen. Bij het oversteken van een grens hoef je dus geen extra heffingen te betalen. Bitcoin transacties zijn onomkeerbaar en beschermen je privacy met hoge anonimiteit. Bewaar je geld veilig en voordelig in de cloud van het Bitcoin Netwerk en geniet van eenzelfde betaalmethode overal ter wereld!

Betalen met Bitcoin op Mobisun.com.

Het is mogelijk om met Bitcoin te betalen in de webshop van Mobisun.com. Wil je de gewenste powerbank, laptop powerbank of het mobiele zonnepaneel afrekenen met je Bitcoin account? Geen enkel probleem. In de checkout van onze website kan je kiezen voor de betaalmethode Bitcoin. Wil je graag weten welke andere betaalmethoden wij accepteren? Klik dan hier.
 

Geef een reactie