Is een powerbank waterdicht?

Kan ik mijn powerbank gebruiken tijdens een stortbui?

Neem je graag een powerbank met je mee op weg naar het werk of tijdens een hike in het tropisch regenwoud van Zuid-Amerika? In beide situaties is het mogelijk dat je last hebt van een stevige regenbui waarbij je doorweekt raakt. Kan je in deze situatie dan nog wel gebruik maken van een handige powerbank? Het antwoord op die vraag is; JA!

 

Met een waterdichte powerbank is het mogelijk om deze zonder problemen te gebruiken tijdens een fikse regenbui of in vochtige (subtropische) omgevingen. De waterproof powerbank zorgt ervoor dat je gebruik kan blijven maken van je smartphone, tablet of GoPro actiecamera terwijl er geen stroombron in de buurt is. De toegankelijkheid tot een noodbatterij kan zelfs levensreddend zijn in de meest extreme omstandigheden. Net die enkele procenten extra batterij van je smartphone kunnen het verschil maken tussen een telefoontje naar de bewoonde wereld en een redding of volledig afgezonderd zijn en op jezelf aangewezen zijn.

 

Welke powerbank kan ik daarvoor gebruiken?

Wij bij Mobisun ondersteunen mensen bij het reizen, het ontdekken van de natuur en het zoeken van avontuur. Dat is dan ook de reden waarom wij een speciaal aanbod met waterdichte powerbanks hebben verzameld. Deze powerbanks zijn allemaal te vinden op onze pagina. Alle powerbanks in deze categorie zijn waterdicht en ideaal te gebruiken voor je avonturen in de jungle, hoog op besneeuwde bergtoppen of tijdens je dagelijkse regenachtige reis naar het werk. Deze waterdichte noodbatterijen zijn ideaal voor de buitenmens!

 

Bestel hier je waterdichte powerbank.