Elektrisch varen met Mobisun: de ideale batterij voor uw boot

In de wereld van het elektrisch varen biedt de combinatie van de Mobisun Portable Solar Generator met de Torqeedo Cruise Elektromotor een voortreffelijke oplossing voor duurzame energie op het water.

Met een vaarsnelheid van 8 km/u en een geschatte vaartijd van ongeveer 3 uur, toont deze setup zijn superioriteit in efficiëntie en duurzaamheid.

Een bijzonder praktische toepassing aan boord is het vermogen van de Mobisun generator om niet alleen de motor van energie te voorzien, maar ook andere apparaten, zoals een koelbox, continu van stroom te voorzien.

Dit zorgt voor extra comfort en gemak tijdens langere vaartochten.

Extra Voordelen van de Mobisun Portable Solar Generator voor Gebruik op de Boot

  1. Flexibele Oplaadmogelijkheden: De Mobisun unit kan worden opgeladen via het lichtnet of door middel van zonne-energie, wat bijzonder nuttig is tijdens lange dagen op het water. Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van maritieme stroomvoorzieningen en de generator zelfs tijdens het varen opgeladen kan worden met zonnepanelen.
  2. Diverse Stroomuitgangen: Met meerdere uitgangsopties, waaronder 2 AC netstroom uitgangen, 2 USB-poorten en een 12V DC-output, kan de Mobisun unit een verscheidenheid aan apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien. Dit maakt het mogelijk om navigatieapparatuur, smartphones, lampen en andere essentiële apparaten tegelijkertijd op te laden.
  3. Draagbaarheid en Mobiliteit: De Mobisun generator is ontworpen als een compact, verrijdbaar koffermodel met een gewicht van slechts 25 kg. Dit maakt het gemakkelijk om de generator aan en van boord te dragen, waardoor hij ook op andere locaties dan alleen de boot bruikbaar is.
  4. Duurzame Batterijtechnologie: De gebruikte lithium-ion technologie staat bekend om zijn lange levensduur en hoge energiedichtheid. Dit betekent dat de generator minder vaak hoeft te worden opgeladen en een stabiele energievoorziening biedt, essentieel voor de betrouwbaarheid op lange vaartochten.
  5. Milieuvriendelijk en Kostenefficiënt: Door te kiezen voor een zonne-energie aangedreven oplossing, verminder je de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en vermijd je de kosten van brandstof voor traditionele generatoren. Dit maakt de Mobisun een milieuvriendelijke keuze die op lange termijn kostenefficiënt is, vooral gezien de stijgende brandstofprijzen.

De Mobisun Portable Solar Generator versterkt niet alleen de mogelijkheden van de Torqeedo elektrische motor door een stabiele en langdurige energiebron te bieden, maar verhoogt ook het comfort en de functionaliteit van moderne vaartuigen.

Door de combinatie van betrouwbare energie, veelzijdigheid en duurzaamheid, is deze generator een essentiële toevoeging voor elke bootliefhebber die het meeste uit hun tijd op het water wil halen.