Eindelijk zomer in Nederland. Geniet met de draagbare stroom van Mobisun

portable usb solar panel draagbaar usb zonnepaneel

Eindelijk zomer in Nederland. Geniet met Mobisun!

We zitten al ver in augustus en daar lijkt de zomer er dan toch echt te komen. Waar Nederland de laatste weken op de zomer heeft moeten wachten kan de zonliefhebber zijn geluk niet op wanneer hij of zij naar de weersvoorspelling van volgende week kijkt. Temperaturen ruim boven de 25 graden en een overvloed aan zon. Wij van Mobisun wensen je ontzettend veel plezier met het prachtige weer dat er aan komt.

Op de camping, aan de visvijver of aan het zwembad? Gebruik Mobisun!
Het maakt niet uit waar je bent maar met een Mobisun mobiel zonnepaneel kan je optimaal gebruik maken van de zon. Laad je smartphone, tablet, GoPro of ander elektronisch apparaat op met een draagbaar zonnepaneel van Mobisun en beschik ten alle tijden van een volle batterij. Wat je ook met je elektronische apparaten doet, met het Mobisun mobiele zonnepaneel is je batterij altijd gevuld met energie.

De nieuwe Mobisun Pro is een draagbaar zonnepaneel waarbij de grotere energieverbruikers ook aangesloten kunnen worden. Denk daarbij aan een mini-koelkast, muziekbox of ander 220V apparaat. De Mobisun Pro kan ook in de avond worden gebruikt dankzij de ingebouwde 256 Wh LiFePO4 batterij waarmee energie wordt opgeslagen. Deze opgeslagen energie kan gebruikt worden om elektronsiche apparaten ook in het donker van energie te voorzien!

Een powerbank opladen.
Onze powerbanks zijn voorzien van de nieuwste technologieën waarmee je nu nog sneller je elektronische apparaten kunt opladen. Een powerbank dient echter zelf ook opgeladen te worden en daarvoor is een Mobiel zonnepaneel van Mobisun optimaal te gebruiken. Sluit je powerbank aan op het draagbare zonnepaneel en laad deze op zodat deze later op de dag weer te gebruiken is om je elektronische apparaten op te laden. Ons assortiment beschikt over modellen die ideaal te gebruiken zijn voor je smartphone, zoals deze 10.000 mAh Quick Charge powerbank. Ook je laptop of Macbook is op te laden met een tweetal powerbanks uit ons assortiment. De meest krachtige is de 40.000 mAh laptop powerbank waarbij verloopstekkers worden meegeleverd om deze aan te sluiten op ieder type laptop.

Naar buiten met Mobisun.
Met het mooie weer is het natuurlijk erg jammer als je binnen blijft zitten omdat je bang bent dat je smartphone of tablet leeg raakt. Ga lekker de tuin in en verstop je tussen de hedera planten met een unieke energiebron. Met de Mobisun mobiele zonnepanelen en powerbanks kan je zorgeloos naar buiten en tijdens je activiteit de elektronische apparaten opladen. Bekijk ons assortiment draagbare zonnepanelen en powerbanks in onze webshop. Mocht je toevallig op zoek zijn naar een buitendouche, kijk dan eens naar de buitendouches van Zwemland.nl.

Zonnepanelen op je dak? Zorg dat je dak in orde is met een dakdekkersbedrijf. Of bestel je automatische schotelantenne camper.

Geef een reactie