5 manieren om een mobiel zonnepaneel toe te passen

1. Het mobiele zonnepaneel als draagbare batterij oplader

Ga je graag op reis en het liefst met een backpack? Dan is een mobiel zonnepaneel, ook wel draagbaar zonnepaneel ideaal voor jou. De lichtgewicht zonnepanelen zijn namelijk makkelijk te monteren aan je rugzak en kunnen tijdens je reis zorgen voor een extra telefoonoplader of energiebron voor je lege powerbank. Bevestig het mobiele zonnepaneel eenvoudig aan je backpack en geniet van een duurzame energiebron zodra de zon begint te schijnen. 

backpacken met mobisun

2. Kamperen met een mobisun zonnepaneel

De mobiele zonnepanelen van Mobisun zijn zo makkelijk mee te nemen dat deze bijna geen ruimte in beslag nemen in uw bagage. Daarnaast beschikt een draagbaar zonnepaneel over vier montageringen die met kleine karabijnhaakjes te bevestigen zijn aan de tent. Met een mobiel zonnepaneel heb je altijd een energiebron voor het opladen van je smartphone, tablet of actioncam bij je eigen tent of op je buitenkleed

Mobisun op de camping 

3. Ook in de sneeuw een mobiel oplaadpunt

Ga je graag op wintersport en is bereikbaarheid heel erg belangrijk voor je? Dan is een mobiel zonnepaneel de ideale oplossing. Met een mobiel zonnepaneel op je rug is het mogelijk om je telefoon op te laden terwijl je over de piste scheert. Het zonnepaneel is super flexibel waardoor deze geen hinder zal zijn tijdens de lange skitocht en je telefoon is altijd opgeladen voor noodgevallen.

mobisun op wintersport

4. Je telefoon opladen tijdens het werk of sporten

Het komt wel eens voor dat je bent vergeten om je telefoon of tablet op te laden alvorens je naar je werk of de voetbalvereniging gaat. Met een mobiel zonnepaneel van Mobisun is het mogelijk om je telefoon op te laden tijdens het werk of sporten. Hang je mobiele zonnepaneel aan het raam of leg deze neer op de vensterbank. Ook bij het werk dat buiten plaatsvind is een mobiel zonnepaneel ideaal. Plaats het paneel in het gras en geniet van een duurzame telefoon oplader. Ook voor de veiligheid op de weg is een mobiel zonnepaneel erg handig. Zo kan je de achteruitrijcamera van je auto opladen terwijl je op de weg zit.

mobisun in het veld

5. De ideale oplader voor de verre reis

Een verre reis naar de andere kant van de wereld of de locatie uit je dromen kan er voor zorgen dat je wel eens zonder stroom komt te zitten. Niet overal beschik je over een stopcontact en een verplaatsing van locatie A naar locatie B duurt al snel enkele uren. Met een mobiel zonnepaneel kan je toch genieten van een oplader voor je smartphone, tablet of camera wanneer er geen stopcontact aanwezig is. Geniet op de mooiste locaties ter wereld van een duurzame energiebron voor het opladen van je mobiele apparaten.

mobisun in thailand 

Geef een reactie